Geniet van je tuin; dag én nacht!

27 mei 2016 | Categorie: Tuinontwerp , garDsign®-nieuws , Verlichting

Een mooie tuin is fantastisch en je geniet er natuurlijk dubbel van als je hem ook kunt zien als het donker is. Daarbij maakt het niet uit of dat nou tijdens een zwoele zomeravond is terwijl je buiten zit, of als het wat kouder is vanuit je huiskamer.

Als je tuin goed verlicht is, kun je er altijd van genieten! Maar je wilt natuurlijk niet onnodig energie verspillen, door altijd de verlichting aan te laten. Met het Quick-Safe Connect System van Suslight kun je slimme tuinverlichting aanleggen en programmeren. Dus; efficiënt omgaan met tijd en energie. Het eerste goede nieuws is dat wij dit pareltje in ons assortiment hebben. Het tweede goede nieuws is dat we hem cadeau mogen doen; in de maanden juni en juli mogen we compleet systeem t.w.v. 500 euro weggeven!

Sterk in eenvoud

Hoewel het natuurlijk altijd beter kan, zijn wij Nederlanders behoorlijk milieubewust. Vandaar dat er veel belangstelling is voor slimme verlichting, verwarming etc. Er zijn diverse apps die voor dat doel gebruikt kunnen worden. Toch vindt men bij Suslight dat slimme verlichting ook op eenvoudiger niveau mogelijk moet zijn. Daarom is het systeem van Suslight analoog, dat wil zeggen dat je er geen ingewikkelde app of software voor nodig hebt. Toch kun je het lichtsysteem precies zo plaatsen en instellen dat het alleen licht geeft, daar en wanneer het nodig is! Decoratieve verlichting bijvoorbeeld, hoeft niet te branden als iedereen op één oor ligt. Met de schemerschakelaar kun je instellen wanneer de verlichting brandt en niet brandt. Het is een gewone draaiknop die makkelijk is in te stellen.

Maar tegelijkertijd is het uiteraard wél handig als er licht is wanneer je een keer laat thuiskomt en dat er verlichting is om inbrekers af te schrikken. Daarvoor is de oriëntatieverlichting geschikt. Kortom, op elke plek en tijd die je wenst en voor elk doel is er de juiste verlichting. De verschillende onderdelen worden, in combinatie met slimme sensoren, eenvoudig tot één systeem gekoppeld met de Quick Connect. Je klikt de verschillende onderdelen simpelweg aan elkaar en je hebt er zelfs geen schroevendraaier voor nodig. Eenvoudiger kan dus niet!

Nog even de voordelen op een rijtje:

  • Alle onderdelen van het systeem zijn Plug & Play; makkelijk en snel te installeren zonder schroevendraaier
  • Betrouwbare 24-volt laagspanning; stabieler en zuiniger dan, maar net zo veilig als 12Volt
  • Hoogwaardige connectoren, 100% waterdicht
  • Eenvoudig verschillende schakelgroepen maken
  • Maximale aanlegvrijheid
  • Bespaart energie, geld en tijd

Hoe kun je winnen?

Om kans te maken op het verlichtingsplan van Suslight, hoef je alleen maar je tuinontwerp in te sturen bij Winjetuin. Dat kan ook gewoon vanuit je tekening; als je ingelogd bent staat daar een button ‘insturen winjetuin'. Veel succes!